Koester-Creaties workshop 

Heb je zin om een persoonlijke koester-creatie of een draagbaar kledingstuk te ontwerpen en maken? Dat kan in het naaiatelier van a la Tosca, naar eigen idee en inzicht op eigen formaat en op maat!

Jij ontwerpt onder mijn begeleiding, geheel in eigen stijl je unieke koester-creatie of maatwerk kledingstuk. Vol fantasie draag ik ideeën aan voor het ontwerp en vindingrijk ondersteun ik bij de technische uitvoering.

  • Ontwerp je eigen sierdeken
  • Ontwerp je eigen meditatiekussen
  • Ontwerp je eigen knuffelbeer of olifant

Work(ed) out kleding Workshop

  • Tover je jeans om in een Bohemian style rok
  • Tover je jeans om in een kokkerel schort

Je gaat in een kleine groep @Tosca’s in Breukelen aan de slag met het verwerken van kledingstukken, lappen stof of ander materiaal wat buiten gebruik is geraakt. Kleding van een dierbare, dat leuke jasje waar je geen afscheid van wilt nemen of dat dekentje uit de wieg dat je hebt bewaard. Zo kun je voor het binnenwerk, neem de hoes van het meditatiekussen bijvoorbeeld lakenmateriaal meenemen wat versleten is.

Het resultaat is mede afhankelijk van eerder opgedane ervaring met naaimachine en het (ver)maken van kleding. Enige ervaring met de naaimachine is een vereiste. Deze workshops zijn geschikt voor ervaren en gevorderde naaister.

Voor aanvullende informatie over het programma, data en tariefstelling bel me via 06 54653637 of mail naar info@alatosca.nl