Keuken improvisaties

Daar waar ik op mijn moestuin geniet zaaien en oogsten, geniet ik evenzoveel in de keuken van mijn moestuin activiteiten. Naar hartenlust experimenteer ik in mijn keuken, met het verwerken van het gewas de fruitbomen en fruitstruiken. De soms overvloedige oogst, daagt me uit om al kokkerellend op avontuur te gaan. Het is een continue proces van verbreden en verdiepen van mijn keuken improvisaties.

Voor wie samen met mij wil kokkerellen en aan tafel genieten van de puur-natuur smaakbeleving, organiseer ik keukenactiviteiten. Waarbij de insteek is om al improviserend te koken, bakken, slow juicen of groente en fruit te conserveren in, jampot, weckpot of in de fles. In deze sessies gaan we aan de slag met dagverse seizoen producten, waarbij plukken en oogsten onderdeel kan uitmaken van het programma.

“Het i-Hof van a la Tosca is ook voor mij een ware inspiratiebron.

Mede door haar oogst, kunde en vooral enthousiasme hebben we wat heerlijke middag/avonden kokkerellend en filosoferend doorgebracht.

Het voelt puur, eerlijk, gezond en werkt helend! Ik zie er weer naar uit, ons volgende avontuur ?”

Jessie 

Inmaken van groente of fruit

Kokkerel improvisaties

Likeur maken

Samen koken en aan tafel

Slowjuice sap maken

Fermenteren
Courgette bloemen eten
Me time ontspanning
Slowjuicer