“Ik ben dol op (a la) Tosca.

Tosca is gefocust. Zij luistert actief en haar antwoorden brengen mij keer op keer tot nieuwe inzichten. Ik heb met Tosca geleerd om mijn gevoel van eigenwaarde op een nieuw niveau te brengen – er als een professional naar te kijken.
Het kenmerk van een blinde vlek is dat je hem niet ziet. In gesprekken met Tosca heeft zij mij geholpen mijn blinde vlekken op te sporen, ernaar te kijken en de waardevolle aspecten van en in mijzelf onder de loep te houden.
Tijdens onze brainstorm momenten voel ik mij gezien, gehoord en gewaardeerd zo als ik ben.
Ontmoetingen met Tosca zijn altijd voedend en op ooghoogte.

Met gemak ziet zij het beste in de ander en weet zij dat in het licht te zetten.”

Brigitte, Kleurentolk

“Tosca is met de ervaringen die ze heeft opgedaan een fijne gesprekspartner op ieder levensgebied. Haar opgedane wijsheid door zelfonderzoek, deelt ze op speelse wijze met passende voorbeelden en luchtige verhalen. Een gesprek met haar zorgt ervoor dat ik rust ervaar en inzicht krijg in mijn ziele roerselen. Hierdoor ontstaat een nieuwe kijk en een andere weg die ik bewandel. Ik voel me door Tosca gesteund, getroost maar vooral gehoord en begrepen. Haar inlevingsvermogen maakt dat ze de zere plek feilloos weet te raken, zonder dat het pijn doet. Vooruit bewegen, sterk worden en krachtig gaan staan is wat Tosca mij gebracht heeft.”

Weduwe