Zelfontwikkeling

Inspiratie en vermaak in een spirituele context waardoor je meer of nog beter inzicht in jezelf gaat krijgen. Voor spirituele zelfontwikkeling staan workshops waarin je kennis maakt met de magische werking van edelstenen en de Numerologie van het pentagram op het programma.

Edelstenen magie

In workshops over de magie van edelstenen, staan stil bij het hoe en waarom van hun aantrekkingskracht en werking. Ik ligt tipjes van de sluier op over het ontstaan, vorm en kleur die in belangrijke mate de helende eigenschappen van edelstenen bepalen. Hoe edelstenen in verbinding met chakra’s staan komt ook aan bod. Evenals hoe we deze energetische wisselwerking, waar kunnen toepassen.

Het werken mét edelstenen ga je zelf ook in praktische zin ervaren. We doen oefeningen hoe je edelstenen intuïtief kunt selecteren. Én je gaat de reikwijdte van hun energieveld voelen. We sluiten de workshop af met een mediatie oefening om inzicht te krijgen in wat de geselecteerde steen je te vertellen hebben.

Numerologie

In deze workshop verkrijg je vanuit de getalswaarde van je geboortedatum in combinatie met het pentagram informatie over werk, talenten en inzicht in de wijze waarop je reageert in bepaalde situaties.

De numerologie van het pentagram kan bijdragen aan bewustwording over de weg die je bewandelt, dat inzicht kan geven in stappen die je genomen hebt en ook zicht kan geven op de stappen kunt gaan ondernemen.

Heb je je de methode eigen gemaakt, kun je zelf een volgende stap zetten en ook de interactie met je partner, kind, ouder of collega via haar of zijn geboortedatum onder de loep te nemen.