Koester-creaties

Na het plotseling overlijden van de liefde van mijn leven, dat gebeurde hartje zomer 2011, was de inspiratie om te ontwerpen voor A Lot More Business Fashion op. Ik begon aan een lange reis naar binnen, en het ontbrak me aan interesse om met mode en wat je wilt uitstraling bezig te zijn. Waar ik wel behoefte aan had was uiting geven aan mijn emoties, via mijn handen. In mijn atelier ben ik begonnen om kledingstukken van ‘mijn’ Rob, te gaan verwerken als tastbare herinneringen. Inmiddels creëer het een na het andere siervoorwerp, en deze siervoorwerpen zijn voor mij ware koester-creaties. Van het een komt het ander en zo ben ik ook mijn eigen kleding gaan verwerken, en ontspruiten er ook kunstzinnig voorwerp van mijn hand.

Vanuit a la Tosca organiseer ik workshops waarin je zelf aan de slag gaat met het ontwerpen van een uniek interieurvoorwerp, meditatiekussen, knuffel, of een origineel kledingstuk op eigen maat

Vertelkunst

Een roman schrijven over oneindige liefde, dat is mijn verlangen na het verlies van de liefde van mijn leven. Ooit gaat het er komen, onduidelijk alleen nog wanneer?!

Om te leren hoe een verhaal op te bouwen, volgde ik in 2013 een cursus aan de Vertelacademie in Utrecht. Zo ontdekte ik hoe leuk ik het vind om óók op de bühne een verhaal te vertellen.

Inmiddels heb ik een paar keer het podium gepakt om een vertelling voor het voetlicht te brengen. Zelfs mijn persoonlijk verhaal over creatief (ver)werken en het helingsproces.

De kunst van vertellen pas ik ook toe als story-teller voor mijn eigen bedrijf en ondersteun anderen bij het ontplooien van hun business verhaal.