Kies je kleur

“Het viel op dat een collega andere kleuren droeg dan we van haar gewend waren. En dat stond haar goed! Natuurlijk wilden we weten hoe dat nou zo kwam. Ze vertelde dat Tosca haar kleuradvies had gegeven. Nou, dat willen wij ook! En zo kwam het dat we op een avond op de bank in Breukelen zaten om meer te horen over de achtergrond van kleuren, wat zeggen kleuren, wat doen kleurcombinaties met elkaar, waarom kiest bedrijf x kleur y, welke kleur past het best bij welke gelegenheid?

Na deze introductie gingen we zelf aan de slag. Er lagen allemaal stofjes op een grote tafel in allerlei kleuren. Houd zo’n stofje onder je gezicht en zie wat de kleur met je gezicht, met je uitstraling doet. Dat is bij iedereen weer anders. In de loop van de avond kwamen we er door veel proberen achter welke kleur wie het beste staat. Dat is nou handig om te weten! Bij het winkelen richt ik me op ‘mijn kleuren’ en alleen dat al scheelt tijd.

Het was een erg gezellige avond, Tosca is een uitstekende gastvrouw en wist ons goed te adviseren. Het was erg leuk om dit samen met collega’s te doen.’

Annemieke