Meditatiekussen maken

Deze workshop is voor mensen die het leuk vinden om met dierbare kledingstukken en andere bewaarde textiel een persoonlijk ‘koester-creatie’ te creëren achter de naaimachine. Heb je bewaarde kleding, ander bewaard materiaal van stof zoals lakens of woningtextiel en vind je het leuk om met kleurstelling, patronen en vormgeving te spelen, dan is deze workshop echt iets voor jou!

3 sessies van 2 uur – 1,5 maand doorlooptijd

In deze workshop ontwerp je een meditatiekussen voorzien van eigen signatuur, dat je uitwerkt achter de naaimachine met persoonlijk meegebracht materiaal. Een koester-creatie op eigen formaat om zelf op te mediteren of cadeau te doen.

Programma – om de twee weken  

  • sessie 1 – ontwerp met potlood, patroontekenpapier en schaar uitwerken
  • sessie 2 – op stof leggen van de patronen, knippen van de onderdelen en stikwerk
  • sessie 3 – in elkaar zetten van de (binnen en buiten)kussens plus vullen

Ik organiseer deze ‘vermaak-sessies’ in het naaiatelier van a la Tosca te Breukelen voor maximaal 4 personen. Ideeën, ontwerpen en patronen draag ik aan en ik ondersteun je bij de praktische uitvoering met oog voor detail, terwijl jij je meditatiekussen uitwerkt.

Kwartaal 1 

data    sessie 1   2   3
woensdag   19.30 – 21.30 uur  11 jan 1 feb  22 feb
zondag   13.30 – 15.30 uur 29 jan 19 feb 12 mrt

Investering

  • per sessie € 37,50, bij eenmalige betaling € 100
  • boekweitkaf circa 3 kg, vulkosten € 10 per 0,5 kg

Aanmelden

Bel 06 54653637 of mail naar info@alatosca.nl voor aanvullende informatie over het programma, data en beschikbaarheid óf om je aan te melden.

Let er bij aanmelding via mail op, dat je erbij vermeld dat het gaat om de dinsdag of zaterdag sessie meditatiekussen maken.