Persoonlijke ontwikkeling

Levensvragen kleine en grote, eenvoudige en complexe we hebben ze of krijgen er door omstandigheden mee te maken. Soms lopen we daarin vast en blijven we maar ronddraaien in dezelfde groef. Op zo’n moment is het fijn om bij iemand te rade te kunnen gaan voor advies.

Ben je in voor een coach die onbevooroordeeld luisteren kan, ideeën aanreikt om een vraagstuk op te lossen en stimuleert om je creativiteit te benutten om jezelf in beweging te zetten? Je kunt bij mij terecht voor levensthema’s die betrekking hebben op loopbaanontwikkeling, relatieproblematiek, verliesverwerking en zelfontwikkeling.

Coach sessies vragen in de regel om anderhalf uur, waarbij aan de eerste sessie een half uur intake voorafgaat. Tijdens de intake stemmen we af waar we op inzoomen, waar de focus op ligt en maken we afspraken om doelgericht aan de slag te kunnen. De kosten voor een één op één sessie is € 90.

Mijn aanpak

Openhartig en direct in mijn vraagstelling, belicht ik een ontstane situatie of voorval vanuit een verschillende hoeken. Met een scherp luisterend oor en humor waar het past, analyseer ik een vraagstuk om door te dringen tot de kern van waar het knelt. Mijn (levens-)ervaring, kennis en kunde zet ik intuïtief in, om inzicht te krijgen in wat er speelt en bij jou leeft in de onderstromen.

Mijn werkwijze

Creatief van geest draag ik ideeën aan waarmee je aan de slag kunt, in flow kunt komen om zo een positieve verandering in gang te zetten. Ik zet je intuïtief in beweging met creatieve werkvormen en verhalen, in de overtuiging dat bewustwording en innerlijke groei niet door inspanning, maar juist door óntspanning wordt bereikt.

Waar van toepassing en nuttig om nog meer inzicht te verkrijgen in onderliggende oorzaken, maak ik bij mijn coaching gebruik van edelstenen energie, numerologie, inzichtkaarten en symbolische betekenissen.

Een coach sessies kan ook geheel in het teken van het Krachtstenenspel komen te staan.

Het Krachtstenenspel is ontwikkeld rond de energetische werking van edelstenen, vandaar ook krachtstenen genoemd. Het is een spel waarin je afstemt op de edelstenen energie, waarmee je intuïtief de diepere lagen van het onderbewustzijn raakt.

Door een wens te formuleren, ontstaat er een verbinding tussen de intentie van de speler en de helende kracht van de stenen. Via de elementen vuur, lucht, aarde en water diepen we diverse thema’s spelenderwijs uit. De inzichten die je hierdoor verkrijgt hebben een lange nawerking.

Een sessie met het Krachtstenenspel duurt ca 1,5 uur.

Een coach sessies kan ook geheel in het teken van de Numerologie van het pentagram komen te staan.

Met Numerologie van het Pentagram verkrijg je vanuit je geboortedatum informatie over je werk, talenten en inzicht in de wijze waarop je reageert in bepaalde situaties.

Door de getallen van je geboortedatum rond het pentagram te positioneren en je naam van een getalswaarde te voorzien, werpt het licht op je levensdoel en de manier waarop je in het leven staat.

Verdieping en inzicht verkrijgen hoe je in relatie tot je naasten staat via geboortedata, behoort ook tot de mogelijkheden.

Een sessie rond je geboortedatum met de Numerologie van het pentagram duurt ca 1,5 uur.