Pilot 

“In een kleine setting heb ik deelgenomen aan de pilot “meditatiekussen of poef maken” bij Tosca. De ontvangst bij haar thuis was allerhartelijkst. Koffie met een zelfgebakken lekkernij. Eerlijk eten is een van Tosca pijlers. Veel haalt ze uit haar eigen moestuin, daar mochten we tijdens de lunch van genieten.

Ik had ervoor gekozen om een meditatiekussen te maken. Aan de slag om mijn eigen ontwerp eerst uit te tekenen op de juiste maat. Daarbij ontving ik (gelukkig) veel hulp van Tosca. Haar ervaring en vakvrouwschap met textielverwerking is duidelijk waarneembaar. Haar rust en geduld tijdens de workshop heb ik als erg prettig ervaren. Het kussen is na één dag nog niet af, maar de aanzet daartoe wel. Thuis kan het verder afgemaakt worden.

Verrassend hoe er een creatief gebruiksvoorwerp, van materiaal dat je al hebt, gemaakt kan worden. Vanuit jezelf, met de ondersteuning van een vakvrouw. Aanrader!”

Yvonne

Ontwerp je eigen mantel

“Een fantastische professioneel opgezette workshop! Veel bruikbare informatie, vanuit een zakelijke blik en individueel toegespitst. Informatie die direct te gebruiken is en direct resultaat geeft. Door de ontspannen sfeer en de interactieve opzet weet Tosca je de hele workshop te boeien. Een echte aanrader!”

Karline