Maak een rok, schort, jas of tas van work(ed) out denim

Heb (dierbaar) spijkergoed bewaard en wil je deze transformeren in een ‘zo goed als nieuw’ kledingstuk of trendy accessoire? Dat kan in het naaiatelier van a la Tosca, waar ik ‘vermaak-sessies’ organiseer voor groepen van 2 tot 4 personen.

Voor deze workshop is enige ervaring met de naaimachine het (ver)maken van kleding een vereiste.

Programma

We starten met het bepalen van een ontwerp aan de hand van het meegenomen materiaal. Vervolgens maken we een stappenplan hoe je te werk gaat, voor je begint met tornen, passen en meten hoe de patroondelen uit het materiaal te halen is wat je meebracht. Gaandeweg het creatieproces groeit het ontwerp onder je handen en ga je ontdek of en welke fournituren je nog meer nodig hebt.

4 sessies van 2 uur – 2 maanden doorlooptijd

Bij het ontwerpen van een nieuw kledingstuk, schort of tas van bestaand spijkergoed is het een sport om zoveel als mogelijk, de originele jeans details te behouden. Intuïtief en vindingrijk draag ik ideeën aan en ondersteun je met oog voor detail bij de technische uitvoering, terwijl jij een denim item op eigen maat maakt. Want ook een schort zit lekkerder, of een accessoire staat mooier als het op je eigen postuur is afgestemd.

Kwartaal 1  

data   sessie 1   2   3   4
zaterdag   10.00 – 12.00 uur  7 jan 28 jan  18 feb 11 mrt
dinsdag   19.30 – 21.30 uur 10 jan 31 jan 21 feb 14 mrt

We gaan van start wanneer zich minimaal twee deelnemers hebben aangemeld.

Investering

Per sessie € 37,50, bij eenmalige betaling bij aanvang voor alle vier de sessies € 133,50

Bel 06 54653637 of mail naar info@alatosca.nl voor aanvullende informatie over het programma, data en beschikbaarheid óf om je aan te melden.

Let er bij aanmelding via mail op, dat je erbij vermeld dat het gaat om de dinsdag of zaterdag sessie Work(ed)out denim workshop.