Serious Business

Serious Business 2021, hét jaar voor mij om een tipje van de sluier op te lichten en mezelf en mijn business te introduceren …
Het was eind 2010 dat mijn geliefde Rob en ik een lang weekend op Ameland verbleven. We vierden gelukkig samen en samen gelukkig dat ik op 12 december de zesenveertig had bereikt. Dit winters sfeerbeeld en mijn uitkijken naar wat voor me ligt, gebruikte ik bij de uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel.
Op 7 januari 2012 organiseerde ik een ‘honden’-wandeling in de bossen van Hilversum, met ter afsluiting een borrel en hapje bij mij thuis. Zaterdag de 7de lag éxact een half jaar na het overlijden van mijn dierbare Rob. Het was 7 juli 2011 dat Rob als donderslag bij heldere hemel uit het leven verdween. De genodigden voor deze nieuwjaarsborrel ‘te gast’ bij zijn uitvaart.

Dit sleutelmoment dat zoveel reuring veroorzaakte op alle gebied, ligt nu negen jaar achter me. Vol goede moed ben ik aan de slag gegaan om het leven weer leuk maken. Met pijn in mijn hart ging ik op avontuur, in de volle overtuiging dat Rob dat ook wilde. Zo trapte ik 2012 af met de intentie er een mooi, maar vooral beter jaar van te maken. Hoe optimistisch van aard ook, ik heb jaren nodig gehad en héél véél werk verzet om dit verlies op een harmonieuze manier in mijn leven te verweven …

Op persoonlijk en zakelijk gebied heb ik de vrijheid genomen om nieuwe werelden te verkennen. De tijd heb ik volop benut om mezelf te helen en in een nieuwe balans te komen zodat ik de intenties van 2012 waar kan maken. Mijn moestuin, ook wel inspiratie-Hof geheten, speelt hierbij een belangrijke rol. Naast natuurlijk mijn creativiteit met kleding en kleur, wat een verscheidenheid aan dierbare koester-creaties opleverde. Meer recent heb ik daar het werken met de energie van edelstenen en numerologie aan toegevoegd.

En nu, vers aangekomen in 2021, realiseer ik me dat dit jaar dezelfde getallen in zich heeft als 2012. En allebei hebben ze opgeteld 5 als uitkomst. In de numerologie staat de 5 voor vrijheid, wat associeert met een springerig, excentrisch en explosief energiebeeld. Hoe bijzonder dat Robs geboortedatum een 5 als levenslesgetal heeft. Al met al voel ik me jaren later vrij van pijn om wat ik doorleefde te delen. Mooi dat er een nieuwe cyclus start na negen jaar verliesverwerking.
Mijn ondernomen reis en achtbaan aan ervaringen zet ik nu ‘a la carte’ in om anderen, die al dan niet met een verlieservaring zijn geconfronteerd, te begeleiden en ondersteunen. Trajecten ‘op maat’ waarin ik je in beweging zet, om door zelfinzicht te transformeren en vanuit eigen kracht weer te kunnen stralen.

Op dus naar een sprankelend nieuw jaar met veel creatie, inspiratie en ontwikkeling … à la Tosca