What’s in a name

Verandering en aanpassen aan een veranderende omgeving, het is aan de orde van de dag in ons leven. Veranderingen met een grote impact, waaronder het verlies van een dierbare, kunnen ontwikkelingen tot stilstand brengen. Bij tegenslag is er tijd en ruimte nodig om een verlies te accepteren en te leren omgaan met het gemis. Als eerbetoon aan oneindige liefde, bedenk ik ieder jaar een ander ritueel. Dit jaar doe ik dat vanuit een zakelijk perspectief.

Op het moment dat op 7 juli 2011 de liefde van mijn leven plotseling het leven liet, was ik in shock. Het missen van ‘mijn’ dierbare Rob is blijvend, het verdriet verzacht gelukkig jaar na jaar. Afscheid is de geboorte van een nieuwe herinnering. De herinneringen die voor mij blijvend zijn, zijn de spraakmakende ontwikkelingen die we samen doormaakten. In mijn eentje bewandelde ik een lange weg om dit verlies te verteren en mijn hart te helen.

In dat jaar was ik als zelfstandig ondernemer volop in beweging om het maatwerk-kledingconcept van A lot More Business Fashion GROOTS te maken. Als sneeuw voor de zon verdween mijn interesse om met mode bezig te zijn. Wat je kunt en wilt uitstralen met een passende outfit boeide me van de ene op de andere dag niet meer. Er volgende een lang naar binnen gekeerd zijn, waarbij mijn inspiratie om kleding te ontwerpen volledig opdroogde.

Vanuit rust en ontspanning ben ik mezelf op onbekende terreinen gaan ontplooien, waardoor ik gaandeweg nieuwe producten en diensten ontwikkelde. Mijn affiniteit met kleding, kleur, styling en textiele werkvormen legde de basis voor het maken van ‘koester-creaties’. Kleding van Rob toverde ik om in een sierdeken, meditatiekussens en knuffeldieren. Daarnaast ben ik spontaan van start gegaan met een moestuin. Zo ontdekte ik behept te zijn met een tiental groene vingers. In weer en wind ontdekte ik ook dat de natuur een onuitputtelijke bron van inspiratie is voor mij. Op dit inspiratie-Hof waait mijn hoofd leeg, borrelen ideeën boven en gaan verhalen stromen. Gevoelig als ik ben voor uitwisseling van energie, heb ik me daarnaast verdiept in de werking van edelstenen en numerologie.

Al deze ontwikkelingen hebben mij verrijkt met vele nieuwe inzichten over mezelf, over wat me beweegt en hoe ik mijn (levens-)ervaring zingevend kan inzetten. Met creatieve werkvormen is het mij gelukt om mijn talenten krachtig vanuit zachtheid in te inzetten. Onder de vlag van a la Tosca ontwikkeling, creatie en inspiratie bied ik een gevarieerd en kleurrijk pakket aan activiteiten, gericht op innerlijke groei en herstel na verlieservaring.

Ervaringsdeskundig belicht ik blokkades die voortkomen uit persoonlijke tegenslag, die van invloed zijn op je levenswandel. Ook knelpunten bij ontwikkelprocessen die gevolg hebben voor loopbaan beslissingen of bedrijf gerelateerd vraagstukken, voornamelijk in de commerciële hoek, neem ik onder de loep. En daar waar zich op de werkvloer, binnen het gezin of de familie relationele conflicten voordoen draag ik oplossingsgericht ideeën aan om ermee aan de slag te gaan.

In één op één sessies begeleid en ondersteun ik openhartig met een scherp luisterend oor, waarbij ik met analyserende blik een voorval van alle kanten belicht en spelenderwijs spiegel om een blokkade of knelpunt helder te maken. Waar nuttig maak ik gebruik van het krachtstenenspel, numerologie, inzichtkaarten en last but not least de symbolische betekenis van bloemen en dieren om inzicht te krijgen in onderliggende oorzaken.

In intieme sfeer organiseer ik kleinschalige inspiratie sessies, waarbij mijn speerpunten zijn het re-creëren met kleding van dierbaren, improviserend kokkerellen met de oogst van mijn moestuin en workshops over de energetische werking van edelstenen en numerologie rond het pentagram.

Het bedrijf van mijn geliefde Rob, Ivertys Consulting Group, is overgaan in mijn handen. De dienstverlening gericht op implementatie- en projectmanagement, heb ik omgevormd naar business development. De bedrijfsnaam A lot More Business Fashion heb ik recent aangepast en vandaag, 7 juli 2021, lanceer ik a lot More business development, EMPOWERED BY IVERTYS CONSULTING GROUP.

Een ritueel waarmee ik het verlies zowel persoonlijk als zakelijk volledig in mijn leven integreer. Tien jaar verder, de geboorte van een nieuwe herinnering. Hoe mooi is dat?!

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor een nadere kennismaking 06 54653637 of mail naar info@alatosca.nl

Goud in de barsten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.